Ünlü Oyuncu 8 yıl önce Şile'de cankurtaranlık yaptığını açıkladı

Ünlü Oyuncu 8 yıl önce Şile'de cankurtaranlık yaptığını açıkladı

Başarılı oyuncu Barış Arduç'un oyuncu olup ünlenmeden önce cankuran olduğu ortaya çıktı. Barış Arduç oyunculuğu gibi cankurtaranlıktada başarılı bir kişi olduğu öğrenilirken binlerce insanın hayatını kurtarmasıyla akıllara Superman filmi geldi. Superman kimdir? Barış Arduç biyograisi. Kiralık Aşk dizisinin yakışıklı oyuncusu Barış Arduç'un eski mesleğinin cankurtaranlık olduğunu öğrenen hayranları ise şaşkınlığını gizleyemedi.

GQ dergisine konuşan Barış Arduç ünlü olmadan önce 8 yıl boyunca Şile'de cankurtaranlık yaptığını açıkladı. ''Kurtardığım kişinin sayısı binden fazla' diyen oyuncu unutamadığı anısını şöyle anlattı: 'Bir hala-yeğen vardı. Onlara yetişemedim, boğuldular. Çok kötü olmuştum, rüyalarıma giriyorlardı. İki yıldır baş etmeyi öğrendim'' Barış Arduç, başrolünü Elçin Sangu ile paylaştığı Kiralık Aşk dizisinde Ömer karakterini canlandırıyor.

Barış Arduç Biyografisi
Barış Arduç, 9 ekim 1987 yılında dünyaya geldi. Yüzme, futbol ve dalgıçlık gibi spor dalları ile uğraşan Barış Arduç Ekol Drama’da oyunculuk dersleri aldı. Fotomodelik ve dublaj yapan Barış Arduç ilk olarak dikkatleri Benim İçin Üzülme dizisi ile çekti. Bu diziden önce Dinle Sevgili, Küçük Hanımefendi ve Pis Yedili dizilerinde rol alan sevilen oyuncu 2013 sezonunda Bugünün Saraylısı dizisinde Selim karakterine hayat verdi. Ömür Gedik‘in Paramparça klibinde de rol alan Barış Arduç şu sıralar Kiralık Aşk dizisinde Elçin Sangu ile birlikte rol alıyor. Oyuncu şu sıralar, Kiralık Aşk dizisinde Ömer‘i canlandırıyor. Oyuncu Kiralık Aşk dizisinin 30. bölümünde sadece konuk oyuncu olarak rol alabildi.

Çünkü hava koşulları ve yoğun çekim temposundan ötürü vücudu dirençsiz düşen Barış Arduç, 2016 ocak ayında zatürre teşhisi ile tedavi oldu. Setten uzak kalmak zorunda kalan genç oyuncu ancak bölümün sonunda bulunduğu yerden web camden dizide yeni bölümde olacağını duyurdu. Dizinin 30 bölümünde Barış Arduç’un genliği canlandırıldı. Genliğini ise Yiğit Öztürk hayat verdi.
Ünlü Oyuncu 8 yıl önce Şile'de cankurtaranlık yaptığını açıkladı Ünlü Oyuncu 8 yıl önce Şile'de cankurtaranlık yaptığını açıkladı Reviewed by Unknown on 18:04:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

loading...
Blogger tarafından desteklenmektedir.